lyckat liv i år igen

tjejerna     bismark    folket

Shit vilken härlig höst!
Har flyttat in till town med min käraste vän Josefine. Bissmakrsgatan är vår nya adress. so beutiful and drop dead gourgeous lägenhet.. (har till och med hittat fläkten i köket vid det här laget) ha
lägenheten har varit full av människor, vilket har resulterat i att man blivit ett socialfall och inte kan varqa själv och att lilla Getrud och hunden molly har svårt att sova om nätterna..
So perfekt! har till och med fått den snuggaste granen i stan.. shit vilken julstämning, och volanger. en gran för 500 spänn har gjort det fint (men jag fick den gratis) shit, vem skulle köpa en gran för 500 spänn?

hot     johnny

Kolla in detta underbarn.. shit min man. älskar honom,, Johnny boy. John legend.
jag, josse, mary, lull lull och linda, hela tjejgänget drog till malmö en kväll för att se john legend uppträda. denna man är kvinnans gåva från gud.
han spelade på ett litet ställe, kulturbolaget, typ som b&b i stan, stod bara nårra meter från han. och aldrig förr har en svettig karl varit så het någonsin. och han tog min hand (jo, i sånna tillfällen får man både bete och låta som en lite fjortis) ha... Johnny boy. holla holla holla

haha      bling bling

BLING BLING GLITTER OCH GLAMOUR
- detta var festens tema. shit halleluja vilket partaj. och vilka snygga hunkar huh? speciellt mange i sin pimpoutfit med de heta brillorna... (not)
jag och johannes var kvällens konfersierer vilket resulterade i en väldigt lyckad och ball kväll och gjorde kvällen lite extra kryddig och het när vi stod på scen.

alla uppklädda (nja, de flesta), de andra räknas inte. boooooring... men om oss glittrade det glamour iallefall.....


som sagt, väldigt lyckad höst/vinter......... och sen får vi la se hur våren blir. nu ska man ju bli student igen. ska bli väldigt roligt faktist..