....

........ har ni nagonsin hafft kanslan av att ni tappat bort nagot vardefullt, men vet inte vad. Att man saknad nagot men man vet inte vad. Att man glomt nagot, men vet inte vad...?
jag har en sadan kansla, den vagra forsvinna...
han forsoker dra mig under kanns det som.............

bara en sak att saga...

.... what happens in Valencia, stays in Valencia.....

vad e det for dag idag?

vad e det for dag i dag, nej det ar ingen vanlig dag for idag ar en speciell dag hurra hurra hurra...hehe, man kan ju alltid forsoka..
jo for idag kommer tva av mina favortit tjejer till valencia... josse kommer saknas, men hon finns med oss enda pa natt sett....
ska bli saaaaaaaa roligt och jag har laddat ordenligt... enm hel vecka... wow, och soligt e det... yeah baby yeah!!!!!!!

krafta och laser

jo, jag blev rod. men inte efter den dagen utan dagen efter. jag henning och jesper drgo till parken for ensen frukost. sen stannade jag och jesper och lullade runt lite, hittade en vin provnings massa av natt slag. telstadfe lite, men jag tycker ju inte om vin, men det gor jepser.. han lat profsig. stalde fragotom vad det ar for slags druva och sant pa spanska. vad svaret var spelade ingen roll.
men ajajajaj, sen pa kvalllen skulle jag pa middag till bonnie, da var jag RÖD pa hela ryggen, hade ju gatt hela dagen i baar linne, och rryggen hade inte innan fatt nagoin farg.. ajaja vad oint det gor..

men men, har precis kommit hem fran laser spelandet, upptankte att datorn var pa hemma och intenet funkade.. galet, det sker typ aldrig.. dessutom hittade jag tre godispasar varav tva var det en massa lakris i.. halleluja...
jespers tva syskon harnamligetn kommit pa besok...
harligt att komma hem sjalv och upptacka detta.. vilken dag, vilket dag.

imron ska jag upp tidigt, eler nja, nio. men det ar tidigt for mig nufortiden,jag ska hjalpa maria-elisa att flytta.. sen blir det playan..
de sager att det ska bli 30 grader imorn.. HALLELUJA for spanien...

nu igen

idag ar det sadar galet chockerande varmt igen... vet inte hur det kommer sig... och man lbir ju inte beredd. och detta ar ju bara borjan. jag borjar jkobba om en kvart, men innan satt jag i parken och solade. och ja, jag tro jag kommer bli roood. det kanns sa, men jag hoppas inte... men men hellre rod an vit.... hehe..
horde att varen har kommit hemma, kanns fint for dem med..
mamma och pappa bokade en resa till mig i maj, galet roligt. nu igen, de kan inte fa nog av valencia och mig... hehe..

och inte ens tva veckor till kommer flickorna... YEAH BABY YEAH

pa fredag ar det laser som galler, det ar kung.. jag ar kung. varit dar en gang innan... denna gangen ska jag aga annu mer.... :)

vilse i bergen--

en dag akte vi ivag for att kaka paella  ute i ingenstans... typ som visrehatt :)
vi tankte ga upp for ett berg, ett stoert berrg, men shit, fanns ju ingen stig. vagen upp var ok.. stenigt, farligt med en massa kaktusar, men vagen ner viste vi inte var vi var ele rhur vi skulle komma ner... det var bara skopg, och taggbuskar och framfor oss sag vi ett berg som bara stu`pade nerfor.. ajaja... jag ville inte... men vi kom fram till slut, efter ett par timmar... mina skor varkte, inte de basta att ha 5 euro ballerinaskor pa sig nar man ska klattra i berg. dessutom hade vi med oss den lilla vita hunden, en san som josse och marie har.. den var ju livradd och svart nar han kom ner..
och nar vi var nere motte vi de andra som hade gatt uppfor ett annat berg, dar det fanns en tre meter bred stig hela vagen up p och hela vagen ner, lagom kul.. hehe, men det var ju ialelfall ett aventyr..

igar var det fiesta igen harm, folket lediga... vi drog ivag till parken, solade, at glass... och sen spelade vi faktist bowling, jag ville inte men de tvingade mig.. sol sol sol, da vill man in te spela  bowlingi nte. men jag ar svensk ,de ar inte de.. hehe..
pratade med lull lull, de ar har om 2 veckor. galet skoj....