soool

idag ar det sa soligt, jag svettas ihjal. och det blir ju inte battre att man smorjer in hela ansiktet med den fetaste kramen man kan tanka sig innan man gar ut.. det blir mer svettigt och rinnigt, da foredrar jag att vara torr!!!

men gud va skont det ar.... SOOOOL!!!

Las Fallas e slut!

sa var det roliga over, knappt en vecka av en massa festiligeheter, hur roligt som hellst. partaj dygnet runt... smallare over allt och fyverkerier och framfor allt FOLK!! hel galet, men hel roligt..
fatta vad pengar de lagger ut pa de hgar festligheterna.. synd att sverige inte vet nagot om det, kah iste inget innan och jag har aldrig hort en svensk saga att de ska till Valencia for las fallas, men enda. det ar mest engelsman och tyskar har som turistar..

image184

detta ar Calle Sueca! vilket betyder svenska gatan.. denna ar den basta gatan av alla. undrar varfor, de tycker om svenskar... :0) paffigt...

image185
sista kvallen pa las fallas, da de branner upp alla statyerna de forberet under ett ars tid. vi var och kollade pa den storsta. den kostade 900 000 euro att bygga... vada galet??? och sern bara branner man ner den... men det var haftigt iallefall!!

¡¡¡¡LA FALLAS!!!!

fick inte jobbet, men skit i det. nu ar det las fallas som galler, den stora festival, karneval grejen i valencia. Idag borjar den pa riktigt.
har redan varit och kallas pa la mascletas, fyverkerierna som redan har borjat, sen tva veckor tillbaka... men nu sa.. shit vad med folk och ghrejer som hande. as roligt. kopa ol pa gatan for 1 Euro och bara glida runt. och solen lyser och jag ar kar och brun... :)

image183

Hela valencia stannar upp for dessa fyverkerier, varje dag klockan 2 pa plaza de la ayuntamiento!!!!
itne for att man ser sa mycket fyverkerier, eft ersom det ar ljust ute.. men haftigt e det...

SOOOOOOOOOOL

shit, idag har solen verkligen lyst
och jag har varit pa en arbetsintervju, som engelska larare. detta hade varit det perfekta jobbet for mig, inte sa jatte manga timmar men enda fett med betalt... men jag ar inte saker pa att jag kommer att fa det. tror inte det. men jag hoppas!!
pratat om framtiden idag, kom pa att det blir svart... men vi ska inte tanka pa det nu. inte denna manaden och inte nasta

vaaaarmt

shit, idag e det varmt och har sitter jag... :)
har redan avnjutit solen ett par timmar men kande att jag borjade stekas bort... harligt men farligt.. emelie hy assa... inte att leka med :)

jobba jobba jobba

hhaha, inte alls mycket. men lite. ska snart ivag. till de jobbigaste ungarna nagonsin... men men, man far ju forsoka lara dem enda. de ar sa bortskamdra.. men engelska kan de inte.. inte alls.. sa det blir att jobba hart for att fa dem att lyssna.. men ibland gar det...

det ar blasigt idag. men helt ok.. jag har tro pa att i veckan blir det soligt igen..

alla la crem'as har kommit upp nu, det ar de som de kommer att branna up pden 19:e . och det ar en massa grejer, statyer och sa. hel galet. altl ska brinnas upp samtidigt... det blir skoj..

kollat pa fyverkerier idag. de har en amssa var dag klockan tva i centrum.. hel galet,  valencia stannar upp. vagarna avstangda. och detta ar bara starten.. nasta vecka borjar den ritkiga festen.. fallas! det ska bli sa roligt..
 Las Fallas in Valencia





jag laaaaaangtar

Bendita tu luz

idag ar det soligt. jag ar hemma hos min colombianska familj och vi ska ivag till det stora kopcentrumet for att kolla klader, min ekonomi sager nej, men man kn ju fa kolla lite..
fallas e galet, har ju inte borjat an men enda ar det i ful fart, de fuskar garnet, dekortationer och handelser och fyverkerier var dag. underbart. och massa folk

igar var jag hos min vans thoors bar som han jobbar pa, hur mysig som hellst.. med ol for 1,50. ur billigt ju..

jag har fjarliar i min magen, kanns konstigt men underbart pa samma gang, det har aldrig hant innan!!! fina du!!

vind och kallt

forra helgen var det hettigt har borta. jag satt i parken och solade.. helt underbart. men nu sa, shit assa, kanns som sverige. det blaaaaaaaaaser, solen lyser visserligen rejalt pa dagarna men nar den forvinner e det kallt...
det gar nog bort snart. det brukar ga upp och ner...

katie min van fran amerika har akt hem, det "firade" vi med avskedsmiddag pa en tapas resturang och sedan utgang... folket man kanner kommer och gar....
image180 henning, sanna och kate.. avskedsmiddag

image181

image182 pa bolseria!!

en ny kansla

och det ar inte sommarkansla, utan saknaden av nagon, det gor ont i magen pa mig..
jag har aldrig saknat nagon pa det sattet innan..
tva veckor till, sen ar du tillbaka!!!