billiga bokade biljetter


Igår bokade vi massor av flygbiljetter, 4 biljetter till spanien varav en enkelbiljett till mig.. jippi!!! och sen bokade jag min efterlängtade biljett till London för att träffa min Kiki.. dit åker jagden 9 maj.. härligt, att man kan sakna någon så. det är inte mänskligt.

jag pratade med min gamle vän innan idag på msn, det är härligt att se hur människor förändrats (till det bättre) och han har blivit den som jag viste han var. Jag viste att han hade det inom sig och bara längtade på att för komma ut. Tack Gud för att du också såg det. Tack för att du ser det som finns hos alla. Även sånt inte vi kan se.. Tack...

Nä, nu ska jag och tatiana träffa Eliana på stan för att käka lite och sen ska jag för första gången klippa brazilianskt hår, detta blir spännande.
har även hört att jag har har en parmanent inplanerad.. massa krull ska det bli... härligt med krull...

image50

well well, take care.

jag har lite ont i min hals..







fotografera vår världs barn?

image47

Idag kom den längtan i mig som gång på gång har kommit till mig. Alla kan inte hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon. Jag vet inte hur ska jag hjälpa och känner fullständigt meningslöshet med det. Jag frågar Gud var ska jag vara, var behövs jag!
Men längtan i mig säger att fotografera, fotografera för att visa hur världen ser ut. Speciellt barnen i Afrika..... Få människor att förstå. Fotografera det vakra, glädjen men även det hemska, den sanna vardagen som så många barn i Afrika genomgår varje dag....

image46
Charles och Märta, leker och är lyckliga.

image48
och alla fin fina barnen i Livingstone i Zambia som kommer direkt från söndags gudtjänst, deras egna.. fy va vackra!!!

Är det det jag ska göra???

nytt folk, gammalt folk




Vi möter på de vi kallar folk, vi möter på de vi kallar dem, vi möter på de vi kallar vänner. Jag har mött på mycket folk i mitt liv, och många har gått från att vara folk till vänner.
Denna vinter/vår har jag skaffat många nya vänner, från hela världen. och träffat på många gamla.

vi  
Jamie kom in i mitt liv och blev genast en av mina närmsta vänner. Det är läskigt hur man kan känna av sånt från första stunden.
Jamie Tatiana Lopez Remidez från Colombia/Spain.
annans
Jamie fick besök av många vänner som vi glatt bjöd in att bo hos oss. Tjänster och gentjänster. Maria och Daniella. härliga människor.. .
image44 
Sen var det Oscar och Valedia, fy farao vilka underbara människor.. Och sen den tredje gånger kom tre klasskamrater till Tati.... så huset har varit fullt..
middag Spaniorerna bjuder middag på spanskt vis!image42 Skimo!hi   Bahar, Tati och Feda
ut 
Sen har vi mina fin fina utbytesstudenter. Bahar, Feda, Saliha, Moe, Dusunali, Aziz, Mohared från Turkiet, Viktor från Spanien och Lucas från tjek... härliga människor som bjudit in mig i deras liv....

tjejer  image43

Vi har även haft en liten klassåterträff med delar från min klass hemma hos henke.. jag saknar Kiki dock.. men ack så roligt som det var... man sakar hela den här klasskänslan som man inte har längre...

tati och linda MIna flickor små... detta var första gången jag träffade jamie...

image45 
Sen har vår älskade Linda fyllt 22 år. detta kunde vi inte fira på hennes dag men tog vi igen då vi ställde till med överasknings tjos till henne. med ögonbilndeln på och våra olika stationer, picknick på en ö vid stranden, middag i sennan, champagne i parken och hennes andra vänner väntandes i vår lägenhet, party party!!! henne älskar vi!!!