farval och valkommen

idag aker henning hem,. har precis varit och kakat avskedsmiddag hos china grannen... nice... sa om tva timmar tar vi bilen till flygplatsen, lugge kor oss, sager farval till henning och antar in carro och johannes som kommer pa besok..
henning ar en sadan bra manniska, kommer att sakna honom!!!!

men kul med carro och johannes, johannes har vist gatt och skaffat flickvan. konstigt, men ack sa trevligt..

sa vi ska dricka sangria (hopaps jag) och kolla pa delfiner....


sommar

sommaren forsvann ett tag, men nu ar den tillbaka och det kom som en chock, sjalv gar man forfarande i lite for varma klader. och turisterna springer typ runt i sina badklader pa stan.. hehe... jag har nog blivit for van av varmen..

bara typ en och en halv vecka kvar... har en kansla av saknad, vill stanna. mitt nya liv e har. men sen sa vill jag till halmstad .vill till sommarstade, men framfor allt till mina tjejer darhemma... vi behover varandra..
sa det ska lbi skont att komma hem ocksa... men hur konstigt som hellst...

mami y papi

ar i valencia nu, mycket trevligt men allt lite stress. maste jobba varje eftermiddag och da ar det svart att planera saker men men det e trevligt... man blir bortskamt nar de kommer och halsar pa en, och jag tycker om det :)
pappa har blivit en krafta pa ryggen, alldeles rod :).. haha. envis e han som inte ville smorja in ryggen.. men han klagar ju inte han inte..
hehe, nu ska vi ivag och kaka med min andra colombiska familj pa samma stalle vi var alla forra aret, vi tycker om det stallet.

och pa lordag kommer lee fran england hit, det ska bli trevligt, lite utgang far det val bli da, fast man kanner sig alldels for sleten efter en veckas umgangeskrets..  men det ar kul.. ta ihjan sig kan man gora nar man blir aldre... inte nu ;)

jaja, dags att ga...

min man

idag fyller hon ar. josefine assa. och i afrika e hon, och har ar jag. galet... grattis alsklingen..

en massa sol idag, oich jag var det fiesta, ingen jobbade, vilket betryder att jag inte jkobabr igar elle idag, vilket betydde sol med tjejerna... :)
image186